Benjamin Novice
30. marts 2019 - 03:58 Der er 6 kommentarer

Northguard ApS

Hej Alle it kyndige folk

Hvem af jer kender til Northguard.dk ?

Kan se ud fra et andet indlæg, efter en google søgning, at de minder meget om hinanden.

https://www.computerworld.dk/eksperten/spm/1021825

Kort fortalt vil jeg ADVARE alle imod dette firma

Tjekker man deres cvr nr: 40014063 - så kan man se at firmaet er startet d. 7 November 2018 - dvs. ikke mere end 4 mdr gammelt.

https://datacvr.virk.dk/data/visenhed?enhedstype=virksomhed&id=40014063&soeg=40014063&language=da

Ud over det kan man se at det er ejet af 3 personer, som er placeret med adresser i Thailand, Spanien og DK = SVINDEL, FUP, SKANDALE og ikke folk som placeret i landet, som de udgiver sig for.

Deres Trustpilot er sjovt nok også fyldt med nærmest falske anmeldelser, som på kort tid skal indikere at de er et troværdigt og lang tids eksisterende FUSKER firma.
https://dk.trustpilot.com/review/northguard.dk

Det ringer og siger man har vundet en gave ud fra en opdigtet konkurrence, som i sidste ende ender med et telefonsalgs opkald, pakket ind som en gave.

De har ringet til mig et hav af gange fra nummeret 63425367 og de kan aldrig forklare en hvad man skulle have deltaget i som giver dem accept til at kontakte en.

Efter en kort google søgning, kan man se at de hyppigt skifter nummer hvor mange andre også klager over dem.

Northguard.dk FUP

HOLD JER VÆK FRA NORTHGUARD !!!
eller skal man sige SVINDELGUARD
220661 Ekspert
30. marts 2019 - 08:21 #1
Hjælper på andet forum hvor lige dette også har været fremme.
Det er korrekt det er fup og når man taler med den anden part skal man altid være på dupperne med sådanne opkald, der i sidste ende kan narre oplysninger om konto og registrerings nr til banken ud så der hæves på den.
https://www.180.dk/nummer/63425367
220661 Ekspert
30. marts 2019 - 08:52 #2
Eller også er det aggressiv markedsføring, som jeg heller ikke går ind for :-(
Shapac Praktikant
06. maj 2019 - 16:09 #3
Hej
en af mine venner oplyste at de var "hoppet" på denne præmie til et PC eftersyn til en værdi af kr. 799,-. De kunne ikke helt få oplyst hvilken konkurrence der var tale om??. Der var stort pres fra sælges side

Der sendes mail med link til installation af software til deres brug for fjernstyring af computer samt trustpilot (flere falske reviews) og e-mærket (hvor de er oprettet, men som vist viser værdien af samme = 0)

Gør klar til fjernstyring her: Fjernsupport
https://northguard.screenconnect.com/
Link til vores e-mærke: E-mærket
Tjek os ud på Trustpilot: Trustpilot

I bedste tilfælde går deres fup vel ud på at de på deres gratis gennemsyn finder noget de kan fikse for et beløb (det lægger sig meget op af de indiske scams).

I værste tilfælde har de nu få installeret deres program der kan fjernstyre brugerens computer (såvel Mac som PC), og så kan man jo selv gætte hvor langt de vil gå .....
Novicen Praktikant
08. juni 2019 - 07:57 #4
Jeg er en af dem, der rent faktisk hoppede på et opkald fra Norrhguard. Normalt deltager jeg ikke i konkurrencer på nettet, men deltog alligevel i en enkelt. En uges tid efter ringer de fra Northguard og informerer om, at jeg havde vundet et PC eftersyn. Jeg var lidt afvisende i begyndelsen og fik egentlig afvist ham, da jeg som udgangspunkt er meget skeptisk.

Men de ringede igen og fik mig overtalt til at prøve. De kunne gøre det på vores gamle PC, som ikke rigtig bliver brugt. Det kostede jo ikke noget og ville foregå via teamviewer. Efter dette opkald lod jeg mig overtale da jeg havde Google firmaet, set anmeldelser, set deres hjemmeside og læst anmeldelser fra andre virksomheder der havde arbejdet med dem. Jeg havde desværre ikke set denne tråd...

Jeg logger ind via linket og de installerer en gratis scanner fra nettet. Den finder en hel masse virus. Da vi er ved at være færdige, tilbyder han mig at købe et program med en dobbelt firewall for ekstra sikring af vores trådløse netværk. Jeg er i tvivl, da det er mange penge og jeg skal vende den med min mand der har lidt forstand på programmer. Han forsøger at presse mig lidt og tilbyder mig en billigere løsning, og jeg bare skal betale med det samme via viabill. Jeg ender med at sige nej, og han siger han vil følge op dagen efter, om jeg vil købe eller ej. Det gør han dog aldrig!

Oprydningen bliver ved med at køre efter hans opkald, hvilket han havde advaret om. Da min mand kommer hjem, synes han det er meget mystisk og stopper kørslen. Jeg går ind og afinstallerer de senest installerede programmer, da der er installeret noget samme dag.

Nogle dage efter begynder jeg at få en masse mærkelige mails. Mit Tv2 abonnement og Netflix abonnement er blevet lukket, og jeg kan kun genaktivere ved at trykke på et link. Jeg har set mange spam mails, men disse er anderledes og i samme format som de mails jeg har modtaget fra Northguard.

Nu tør jeg ikke længere bruge PC''en og er bange for, at de har fået fat i nogle af mine oplysninger..
16. juni 2019 - 15:52 #5
Blev idag ringet op af en sælger fra NorthGuard. Jeg lod ham tale, og fortalte så tilsidst at han såmænd godt kunne lade en tekniker ringe mig op, men at jeg ikke troede ham over en dørtærskel: At de kunne gøre min computer hurtigere. Da han opremsede hvad jeg havde sagt ja til og så nævnte fjernstyringen af min computer, sagde jeg stop. Du prøver at lokke en person til at afgive kontrollen over noget meget privat. Det er jo det samme som at bede mig aflevere min kreditkortoplysninger. En klassisk cybercrime ting. Til sidst smed han røret på. Det frygtelige er, at der på Trustpilot ud af 981 anmeldelser (som selvføgelig er fake), er 89% meget tilfredse, og kun 1 % utilfredse. Hvorfor kan man ikke stille de her brugere spørgsmål, og derved afsløre at disse anmeldelser er svindel? Tilsyneladende har en bruger kaldet Arne skrevet: "Efter en noget svag start på samarbejdet, og lidt tale fra mig med hævet stemme, synes firmaet nu at leve op til løfter/forvent-ninger ". Hvad f.... er det for noget ævl?
Arne Mathiesen Ekspert
16. juni 2019 - 16:24 #6
Du jeg hetter Arne nå skremte du meg jeg står me hender i været jeg? Bruker du revolver vær så grei ikke skyt meg, men det er fint med en slik historie håper det skremme andre, på computer må man vite hva man gjør.
60 cm burte være nok til ikke og miste hodet helt, nok er jeg nærsynt men tros det har jeg god kontroll. Å Benjamin har du kontroll nå?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Så meget koster Flüggers ERP-strid med Datacon: Se millionregningen her
Det mangeårige ERP-slagsmål mellem den danske it-leverandør Datacon og Flügger bliver flere millioner dyrere for malerkæden, end hidtil antaget.
Computerworld
Ugen i tech: Norges første elbil vil give Tesla baghjul: 0 til 100 på to sekunder / Samsung Galaxy Note 10 er på trapperne / Hoverboard-rekord slået: Opfinder flyver over 35 kilometer
Norges første elbil vil give Tesla baghjul: 0-100 på to sekunder / Samsung Galaxy Note 10 er på trapperne / Hoverboard-rekord slået: Opfinder flyver over 35 kilometer
Job & Karriere
Nye danskkrav får ansøgertallet til at falde på IT-Universitetet
Et nyt sprogkrav, der skal begrænse antallet af internationale studerende, har betydet, at 16 procent færre har søgt om at blive optaget på en bacheloruddannelse på IT-Universitetet i København.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.